2020 OG DIN STORE DRØM……

din store drøm Aug 30, 2020

Vi lever i en fin tid på jorden; tiden for virkelig oppvåkning. Energimessig er du og vi blitt testet på om du er klar for høyere frekvenser og vibrasjoner gjennom hele 2019. Broåret. Første del av 2019 var intenst og utfordrende, så skjedde det et stort og verdifullt skifte i midten av Juni i år, og der vi er nå er vi på vei ut av ”testing time” og over i handling på sjelsarbeidet du er her på jorden for, som du også kanskje ser og føler klarere enn noen gang før.

Første halvdel av 2020 handler om enda større klarhet gjennom å starte å handle på drømmene dine, hvor vi siste halvdel av 2020 er gjennom til alt vi har forberedt oss på de siste 10 årene, og de siste 4 til 5 årene har vært spesielt intense. Går du tilbake i bloggene vil du se at jeg har skrevet dypere om skiftene vi har gått gjennom, og kanskje finner du det å gå tilbake som verdifullt for å virkelig forstå.

Bare det at du leser det som står skrevet her forteller deg at du er en av dem som høyst sannsynlig er en empat, som lever nå fordi du skal bidra til oppvåkningen av menneskeheten. Du har garantert en viktig og verdifull rolle i det nye. Og jeg ønsker for deg at du vet eller har begynt å nærme deg hva som er din oppgave.

VET IKKE?Dersom du ikke vet derimot handler det om å gå til stillheten og kjenne etter enda dypere for å oppdage at du egentlig vet likevel. Det og ikke vite handler oftest om å være ute av kontakt med deg selv, dine følelser og din intuisjon. Alltid når jeg møter på at jeg ikke vet, vet jeg noe annet viktig; det er tid for mer meditasjon for å komme tilbake til kontakten med meg selv. Meditasjonen stopper den venstre egodrevne hjernehalvdelen slik at jeg kommer i kontakt med intuisjonen igjen.

SIDEN MIDTEN AV JUNI
– har vi alle vært i en periode som jeg vil kalle fordøyelses-perioden. Vi har blitt tatt til refleksjon, intuisjon for større klarhet gjennom å fordøye alt som har vist seg for oss. Alt som har kommet opp fra underbevisstheten som skulle forløses og sorteres for at du skal bli en renere og enda bedre utgave av deg selv.

Og egentlig er vi alltid i integrering av vår materielle og vår universelle kropp. Mange lever tross alt fortsatt bare sin jordiske materielle kropp og mangler dermed vitale frekvenser for å komme i balanse og bli hele. Min tro handler om at den største mangelen i samfunnet i dag, mangelen som aldri er blitt belyst, er det å integrere det universelle i det materielle. Det subtile som referer seg til energier som vi ikke kan forklare eller forstå. Som vi må akseptere. Nøkkelen til å bli hel som menneske og menneskehet er når det materielle og det universelle forenes og leves balansert av oss alle. Hver for oss og sammen som menneskehet.

STORE MULIGHETER NÅ!
– for å komme i kontakt med energier som tar vare på det beste for deg og for oss alle. Hele 2019 har altså handlet om å utvide hele vår bevissthet for å oppdage ”større og dypere sannheter”. Forståelse av vår eksistens. Egentlig forstår vi intuitivt hva som er rett og galt i denne dimensjonen.

Hele 2020 vil bli et år hvor samfunnets skyggesider vil åpenbare seg mer og mer. Alt som ikke tjener oss lenger og som hindrer vekst og utvikling vil få lys på seg. Elefanten i rommet, den som ingen vil snakke om, skal nå løftes inn i lyset og bli sett. Alle skjulte hemmeligheter vil kunne avsløres neste år. All maktutøvelse vil avsløres og bli gjort til gjenstand for oppmerksomhet. All makt som er blitt brukt for ego-tilfredshet vil bli gjenstand for oppmerksomhet. Rett å slett alt som ikke er blitt gjort til det beste for alle og for helheten vil få lys på seg. Jeg ser at mye vil bli snudd rundt innenfor regjeringen vår, det offentlige og det journalistiske. Ingen kan oppleve det gode livet så lenge havet og luften er forurenset av de samme. Ideen min med å ta dette perspektivet er at vi er én menneskehet og vi er alle i den samme situasjonen. Min oppfordring er; Fortsett å gjør din del av jobben, som er å fortsette med din egen oppvåkning. Sammen er vi oppvåkningen til jorden.

VI ER INTUITIVE.
Se deg selv i speilet. Du vet godt at du er en del av utviklingen fremover. Du er din egen autoritet. Jo mer du lytter, aksepterer og har tillit til din intuisjon jo klarere blir alt. Det som er godt for deg, som gode energier er, vil alltid være støttende, sånn er det. Du vet godt hva som vil hjelpe fisken i havet, få regnskogen til å vokse og biene til å fortsette å være en del av livet på jorden. Vi trenger å slutte og være så grådige, vi trenger å ta ansvar så vi får slutt på ubalansene i verden. Min kjepphest er fortsatt at alle endringer i det store bildet starter med hver og en av oss. Det er ikke regjeringens eller lederens ansvar, det er ditt ansvar om vi skal få til større endringer i verden. Gå etter hva som støtter utviklingen til det bedre. Til og med dårlig fungerende relasjoner skal du kanskje se på. Holder relasjonen deg igjen eller får du den veksten du skal ha?

SOVE VIDERE ELLER VÅKNE?
Det store kjernespørsmålet som alle burde stille seg selv nå. Evolusjonen nå leder deg til din evne til å uttrykke deg selv. Det finnes ikke noe større og bedre enn å komme i kontakt med din storhet, den du virkelig er og har potensial til å bli og være. “Go for it”, og del det som er ditt bidrag til utviklingen, enten det er tale, dans, kunst eller hva det måtte være!!! La din sol stå opp og aldri gå ned  

Uttrykk dine ”gaver” for du er en annen meg. Gi gavene dine videre til oss andre så skal jeg gjøre det samme. Noe jeg og teamet mitt holder på å forberede oss til.

Jeg er selv helt klar på min gave og jobber i disse dager med hvordan vi skal levere den ut i verden.

JEG SKAL EKSPANDERE ENERGIER SÅ MENNESKER OPPDAGER HVEM og HVA DE EGENTLIG ER. Jeg gleder meg veldig!! Endelig skal jeg på Energi-Turné neste år og skape nye holdninger for en ny tid. Det handler om å være til for andre, løfte andre, dele visdom, heale og inspirere. Alle de gode tingene.

Vi skal alle blomstre og glede andre nå og fremover. Vi skal fra individuell bevissthet til transpersonlig bevissthet, som betyr; ”til det beste for alle”.

STØTTER DU EVOLUSJONEN?
Vi er ved et sted i evolusjonen hvor noen til og med kan ha nådd sin topp i forhold til potensial og trenger bare å overgi seg til prosessene som utfolder seg, og gi all visdommen sin tilbake til helheten.

DESEMBER er i seg selv en super kraftfull måned som vil kalle deg frem til oppgaven din. Vær nøye med ordene dine og del videre direkte kommunikasjon fra kjærlighet til den det gjelder som kanskje har forårsaket noe du misliker. Ta frem ditt mot, din ærlighet og være direkte.

NÅ skal du stå opp og dele din sannhet uten å pakke inn følelsene dine i behagelig bomull. Alt skal opp og renses for å legge til rette for veien til det nye paradigme – 2020. Nå er vi her, – nå begynner det vi har jobbet for og ventet på. Selv kjenner jeg på at det skal bli både gøy og skummelt å gå utenfor komfortsonen min og  dele HVEM jeg virkelig er og HVA jeg er her for. Jeg vet hva jeg skal jeg nå og jeg tar gjerne i mot støtte i form av heia heia – for det jeg skal gjøre nå er virkelig mye større enn meg selv.

Ikke hold igjen denne måneden – tiden er nå får å komme sammen og jobbe sammen hvor hensikten er å ta vare på livet vi alle er en del av på en god måte.

SAMMEN er VI energien TIL jorden <3 

Glade juledager fra
Anne-Mette
A-ho

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.