Book samtale
Book samtale

Om Anne-Mette

Når én person føler seg hel som menneske, lever fra tillit, har funnet kraften og “familien” sin, og fokuserer på det som resonnerer med dem, når man gjør det man elsker, viser man planeten den nye veien til oppvåkning. Man snakker om hva man er for, og ikke hva man er mot - man utfordrer omgivelsene sine. Det fører til utvikling til det høyeste beste for planeten, for ved å bidra til positive vibrasjoner kan fellesskapet øke frekvensen til hele jorden, og skape mer positiv energi og endring!

Mitt navn er Anne-Mette Røsting, og min livsoppgave er å guide empater til å finne sin livsoppgave, slik at de kan oppleve ro, trygghet og tillit til hvem de er og hva de er her for å gjøre, og kan tre inn i sin rolle som fremtidsledere.

Placeholder Image

 Jeg er empat selv og har levd gjennom “A4 boksen” med alle utfordringene og perspektivene en empat møter på. Jeg har blitt brukt som energikilde for andre, og har måttet lære meg å ta vare på min egen energi. Jeg har vært helt nede i følelsesdypet, og har erfart hvor vondt det gjør. Jeg har også stått i suksess ved å bygge internasjonalt brand, uten å bli verdsatt for det. I 15 år var jeg leder i næringslivet, der jeg opplevde hvor meningsløst det egentlig er å kun se tall og kapital, heller enn å se den virkelige verdien - menneskene! Jeg hoppet av karrierekarusellen og valgte en ny vei ut i fra mine verdier. Jeg trodde at tingene mine var meg. Jeg hadde “alt” for så å miste det, og resultatet ble at jeg kurerte frykten min. Nå kjenner jeg en enorm takknemlighet for at jeg våget å bryte ut og skape ut fra hva som egentlig er verdifullt for meg.

Jeg tror og vet at i en verden som er i drastisk endring vil det være empatene som vil måtte steppe opp som ledere. Min livsoppgave er å ekspandere og “vekke” empater til å ta i bruk sin kraft og tre inn i sin rolle som leder. Jeg er en IGANGSETTER, en som har ekstraordinære evner til å få mennesker i gang. Jeg hjelper deg som trenger “dyttet” du har ventet på for å begynne å gå veien videre - fremover. 

Som visjonær og medium har jeg en egen evne til å fornemme hva som kommer frem i tid. Jeg ser deg, og hjelper deg fra der du befinner deg i dag, til dit du skal. Svarene du får er unike for deg, fordi du er unik!

Jeg har studert NLP, urtemedisin, healing og mediumskap, har en Ancestral Clearing-utdannelse fra USA, og er trent i Numerologi og Human Design. Jeg har vært mentor flere steder, blant annet på BI, har en velutviklet intuisjon. I løpet av 25 år har jeg gjennom livsveilednings- og coachingfirmaet mitt Natural Force hjulpet hundrevis av mennesker fra alle samfunnslag til å komme i kontakt med den de virkelig er, og det de er her for å gjøre. Mitt triks er å skrelle ned det åndelige til noe enkelt - noe det er lett å forholde seg til og inspirerende å ta action på! Jeg er dønn ærlig og direkte, og hjelper deg til å finne frem til din kjernekraft.

Som erfaren foredragsholder og leder i næringslivet har det vært verdifullt å ha med seg en mastergrad i økonomi - det gjør meg i stand til å sette det åndelige i en konkret og praktisk kontekst! Jeg har erfaringslært gjennom lang fartstid i både businessverdenen og den åndelige verden at det er i balansen mellom disse man finner livsoppgaven sin. Jeg har også sittet i ECONA´s Representantskap som valgt representant for Oslo, og vært med å forme strategiene for foreningen i 8 år. I tillegg til å holde foredrag, lede og mentorere har jeg også skrevet en bok. “Mulighetsloven” er utgitt av Gyldendal i Norge, og her hjemme har den har solgt i over 10 000 eksemplarer. I 2018 ble den også verdenslansert på engelsk gjennom verdens største akademiske forlag, og den finnes i lydbokformat på www.fabel.no

Powered by Kajabi