ER DU KLAR FOR Å TA NESTE SKRITT….? – om energiene nå.

neste skritt Aug 30, 2020

Jeg har en tanke om at mange av dere som følger det jeg legger ut er empater. – en som lett kan kjenne andres følelser og som strever med å finne ut hva som er ditt og hva som er andres. Du er en person med godt utviklet intuisjon og som ofte strever med å si ja eller nei på rett sted til rett tid. Dette er kun en kort versjon. Tiden vi er i nå er tiden hvor empatene skal ta lederskap og vise vei til en ny fremtid for menneskeheten. Fordi empatene er gode på å beslutte til det beste for alle selv om de også gjerne setter andre foran seg selv.

VÅKN OPP!

Vi lever gjennom en tid som jeg velger å kalle ”Den store OPPVÅKNINGEN.” En tid for store energiskift for oss alle også på individuelt plan. Stillheten gjennom ”lock down”-tiden har brakt den samme muligheten til alle. En tid for refleksjon og gjennomgang av eget liv. Mange har stilt de store spørsmålene til seg selv om hvordan de ønsker å leve sitt liv.

Flere jeg har hatt kontakt med har syntes at det har vært godt å få mer tid hjemme, med familie og det å gjøre daglige ting på nye måter. Selv har jeg vært på ”vaffelfest og quiz” med familien, ”hyttetur med god vin” og ”vennefest” – Alt på nettet. Jeg lever godt med ordene som jeg stadig vender tilbake til; Alt er mulig!

Selvfølgelig gleder jeg meg også til å være mer fysisk sammen med medmennesker, gi bort en god klem og bli av med to meter avstand.

Jeg har også hørt fra klienter; ”Tenk om vi kunne hatt en måned ”lock down” i året, det hadde vært godt.” Ja det hadde kanskje vært det for mange. For meg har ”lock downen” vært mer lik mitt vanlige liv som jeg trives med.

Likevel er min oppfordring til deg nå; Gå sakte videre inn i mer av det du ønsker for deg og din fremtid, slik at ikke utålmodigheten ønsker deg fortest mulig tilbake til det kjente.

VERDEN DELER SEG i TO
Jeg har skrevet om dette skiftet i hele 2019 og jeg har også skrevet om at det ville komme en tid hvor verden nesten deler seg i to; Den NYE veien til en harmonisk, balansert og utviklende liv, eller det GAMLE kjente hamsterhjulet hvor du løper av gårde uten og stoppe opp å kjenne etter hva som er rett for deg. Du står overfor verdifulle valg i forhold til ditt fremtidige liv nå.

Det vil skje mer de neste 10 årene når det gjelder utvikling og muligheter enn det som har skjedd de siste 10.000 årene. Derfor; kjenn godt etter og gjør kloke valg fremover. Handle på valgene.

VÅR TID ER NÅ
Jeg bruker bevisst ordet vår tid, fordi fremtiden handler om å gå videre fra MEG og mitt til VÅRT. Nettopp derfor vil de neste 6 månedene være svært viktig for hvor vi sammen er på vei de neste 10 årene. Jeg har valgt at jeg ønsker å bidra til OPPVÅKNING og en ny og bedre fremtid. Vi skal alle velge HVA og HVORDAN vi ønsker å bidra fordi det er felles-energien som vil skape resultatet. Ta derfor eierskap til din inspirasjon og fokuser på hva som skal være ditt bidrag. Covid19-stillheten har gitt oss muligheten til å tenke selv og ta beslutninger. The timing is now.

OM Å VÆRE HJEMME


De siste ukene hvor vi alle har måttet være hjemme og avstengt fra sosial kontakt har vært en sjelden og en-gang-i-livet-mulighet. Derfor er det av største viktighet at vi ikke ønsker oss ut av denne situasjonen for å få alt til å være over for fort. Du har så mye kraft nå at det du velger å ha fokus på, – eller å skape med ditt energifelt frem til desember 2020, vil legge fundamentet for fremtiden og utviklingen av jorden. Fordi du er et elektromagnetisk felt og sammen er vi energi-feltet til jorden. Så hva slags energi ønsker du å leve i fremtiden? Det du velger og måten du ser verden på er energien du nå skal ta ansvar for – det er nøkkelen.
Så kraftfull er du!

Vi er høyfrekvent energi som lever gjennom en lavere frekvent periode i utviklingen av jorden. Sammen er vi fullt ut er i stand til å øke de positive vibrasjonen på jorden til det beste for oss alle.

HVOR KOMMER ENERGIEN FRA?
Det er ikke ytre verden vi ønsker å utforske det er egentlig den indre verden – hvor all energien kommer fra. Derfor lever vi nå gjennom tiden hvor det å ha en tanke manifesterer seg omgående. Så jeg spør; så hva vil du bidra til, hva vil du ha mer av?

For eksempel; sender du ut godhet til et menneske vil de kjenne det omgående. Det samme skjer også motsatt. Til og med hva andre sender mot deg vil du kunne plukke opp ganske så med en gang. Jeg utfordrer deg til å være modig og gjøre kloke valg. Ta vare på deg selv og velg godt for den NYE fremtiden.

TA FULLT ANSVAR NÅ,
for tankene dine, følelsene dine og dine valgte handlinger! Oppdag din kraftfullhet – vær offensiv! Lyskasteren er på DEG!

Kjenn deg selv. Bli kjent med kraften din og velg godhet – Alltid! Ta kraften din hjem og velg den rette veiene. Den veien du velger er rett for deg uansette hvem av de to veiene jeg beskrev over du velger!

Fremtiden handler alt om å respondere på det som skjer og være offensiv, fremfor å reagere og bli passiv, eller sammentrekkende, på energispråket. Menneskeheten trenger deg til å gjøre det som inspirerer deg. Som jeg skriver om i ”Mulighetsloven” får du alltid mer av det du gir fokus, energi og oppmerksomhet til.

Bygg fremtiden på respekt, balanse, kjærlighet og medmenneskelighet. Vi kan sammen bygge en fremtid som består av godhet for alle.

HOLD PÅ HATTEN

Det kommer til å skje mange avsløringer fremover på mange plan, og det har allerede begynt. Så gode fine deg; – velg å ikke la energien din gå til situasjoner og relasjoner som bygger deg ned. Meld deg ut av all nedsnakking, – meld deg inn i oppsnakking for en bedre fremtid enn den vi er på vei ut av. La media leve sitt liv, alt i media er ikke det samme som sannhet. Kun du eier din sannhet.

2020 er et svært viktig år for oppvåkning og DU kan velge hvor energien din skal fokuseres. Stikkordet for remtiden er KREATIVITET!

SAMMEN er VI
DU er MEG og
JEG er DEG
Sammen BYGGER vi kraften til en ny æra.

Oppvåkningshilsen fra
Anne-Mette
A-ho

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.