Er du klar for “varetelling”………?

varetelling Aug 30, 2020

Det er verdifulle energidager for å gjøre opp status og bli mer objektiv. Se på hva som pågår i livet ditt, for nå blir du mer enn noen gang dyttet i riktig retning for deg.

OVERGI DEG I TILLIT
Bli ferdig, lukk døren og overgi deg i tillit til den store intelligensen. Det som ikke er renset ut får sin avsluttende mulighet disse dagene. Og tenk over at det er ikke sikkert at det pågår dårlige ting i livet ditt nødvendigvis, det handler like mye om å se ting i livet akkurat som de er, et resultat av våre tidligere aktiviteter til det verre eller for det bedre. 
Likevel fortsett å gå!

Til tross for “varetellingen” som gir oss muligheten til å avslutte, vil alt bli et resultat av din innsats. DET DU SENDER UT FÅR DU TILBAKE.

Det som er undertrykt vil nå få lys på seg for healing.
Stikkordet er vaner og avhengigheter fra fortiden.

 

2020 ER EKSTRA VIKTIG……….
-spesielt viktig i utvikling og forming av vårt “nye” nervesystem, som gjør at utfordringer fra barndom og oppvekst kan fornyes. Dersom du ikke fikk nok kjærlighet og oppmerksomhet kan du nå stå i tomrommet før noe helt nytt og bedre tar plass. Det beste rådet jeg kan gi deg er å se på avhengighetene dine i ytre verden; Facebook, nyheter, andre personer, morgenkaffen, at du sitter for mye stille og hva det nå er som er dine avhengigheter. Avhengigheter som du har ønske om å endre. Se på alt du gjør og er som egentlig er et ønske om bekreftelse eller verdsettelse fra ytre verden. Det er den indre verden som er den egentlige verden.

Alle avhengigheter retter egentlig oppmerksomheten mot  tomheten inni deg. Så da er spørsmålet hvordan vi healer denne tomheten.

HVORDAN HEALE TOMHETEN?
1. Anerkjenn at du er såret eller avhengig. Eie tilstanden din nå.
2. Sitt med avhengigheten. Føl den, og anerkjenn alle dine reaksjoner.

Forsøker du å “løpe” fra det som gjør vondt bli det vonde bare enda sterkere.
Livet er både godt og vondt og begge deler skal leves.

De neste 5 til 6 ukene handler alt om healing for oss alle. Stikordet er; “JORDING, og være i alt du er i. Føl dypt og Pust dypt. Sitt med deg selv, åpne hjertet til dine følelser – det er det som er healing. Du har kraft i massevis til å heale deg selv – alle har det.

For du healer deg selv når du er vitne til deg selv uten å dømme – du er bare OBSERVATØREN. Dette er å bryte gamle mønstre for å vokse inn i en bedre utgave av deg selv. 

LA UHENSIKTSMESSIG FORTID FARE.
“Varetellingen” skaper rom for å kvitte deg med gamle vaner. Eie det du har i baggasjen og fortsette videre. Nå er det ingen vei tilbake, og fortiden vil alltid være en del av deg. Anbefaler at du ikke gjør som mange gjør når de har god plass. De oppdager saker og ting som de er ferdig med, og ikke klarer å kvitte seg med; de setter det på loftet eller i kjelleren så lenge. Nei jenter og gutter ikke sett noe på fjernlager nå, ta bare vare på det som er av STOR VERDI for deg.

Personlig gleder jeg meg skikkelig til 2020 og energi-fremtiden. Endelig !<3 <3 <3
“Se deg selv i andre, og la andre se seg selv i deg.Da forlater frykten deg!”

– fordi DU er VERDIFULL
sammen er VI energien TIL JORDEN.

Masse energi din vei
Anne-Mette
A-ho

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.