Book samtale
Book samtale

Ukentlig oppdatering om energiene som påvirker oss

Bli medlem av tjenesten Energy News

Bli medlem
Allerede medlem - Logg inn her

En tjeneste for empater som ønsker en lettfattelig energioppdatering over hva som påvirker energien sin

Hvis du er som meg vil du synes det er deilig å få vite hvilke energier som påvirker deg og hvordan energiene vil ha innflytelse på dagen, uken og livet ditt. 

Vi som mennesker er elektromagnetisk vesen og derfor også en del av noe større enn oss selv. Den «store» kosmiske energien vil derfor naturligvis påvirke din energi i det «lille.» Påvirke livet ditt her på jorden. Og jeg tenker jo mer du vet og er forberedt på hva som vil gi deg muligheter og hva som vil utfordre deg energimessig jo bedre vil du ha det. 

Så kanskje det skulle gjøre deg godt å leve i mer harmoni og flyt med det energien bringer til deg. Når du vet hva energiene bringer kan du senke skuldrene, slappe av mer og kjenne mer ro fordi du vet hvorfor det skjer. Hvorfor det skapes muligheter og hvorfor det skapes utfordringer for deg. Når du vet at aksept er nøkkelen til energi-flyten i livet vil alt du opplever kunne bli mer magisk. Du lever det eneste som er, - NÅ´et.   

EW999 ENERGY NEWs er et lavterskel tilbud til deg om dine energimuligheter hverdagen og kommer ut en gang i uken: hver fredag.  Jeg følger selv med på energiene daglig, noe som gjør at jeg kan ta imot det som skjer meg fra mer ro. Jeg har aktivt blogget om energier og har gledet mange. Nå tar jeg det opp en liga og gjør det tilgjengelig for fler, slik at fler skal kunne ha glede av oppdateringene.   

Hensikten er å gi deg kraft og styrke, og koble deg mot høyere bevissthet for mer ro, trygghet og tillit i hverdagslivet og livet. En verdifull innsikt i en verden i store endringer – endringer til det bedre. For oss alle.  

Dette er det du får fra meg:  

En kort oppsummering av ukens energier på lydfil, i tillegg trekker jeg frem energier som kan utfordre eller også hvilke energier som vil støtte deg i din vekst og utvikling.  

Energiene påvirker oss alle på forskjellig måte avhengig av hvor vi er i vår utvikling. 

EW999 ENERGY NEWs gir deg en lettfattelig energioppdatering over hva som påvirker energien din. Ta frem Energi oversikten daglig. Start om morgenen for å koble inn bevisstheten din på dagen, og hør gjerne på energiene om kvelden før du legger deg slik at du kan øke din egen bevissthet på hvordan energiene påvirket deg gjennom dagen. En verdifull «reise» som garantert øker din bevissthet og viser deg hvordan du står gjennom din personlige utvikling. 

HVORFOR MELDE DEG PÅ? 

  • Du kan forberede deg på energiene du skal inn i så ikke dagene og uken blir overveldende. 
  • Du kan oppgradere din bevissthet  hva som skjer i det store energi-bildet. 
  • Du vil bli vist hva som er mulighetene og utfordringene energiene gir deg så du kan leve fra ro gjennom det uken har å by på. 
  • Du vil finne ditt lukkede «community» hvor energi-opptatte mennesker møtes. Hvor du kan kommentere, dele og motta andres opplevelser og perspektiver på det som skjer  

Bli medlem nå

Velg medlemskapet som passer best for deg

1 måned abonnement

NOK 333,-

Pris pr.måned NOK 333,-

  • Lydfil hver fredag
  • Lukket community
Kjøp nå

6 måneders abonnement

NOK 666,-

Pris pr.måned NOK 111,-

  • Lydfil hver fredag
  • Lukket community
Kjøp nå

1 år abonnement - mest for pengene!

NOK 999,-

Pris pr.måned NOK 83,-

  • Lydfil hver fredag
  • Lukket community
Kjøp nå

Innsiktene om ukens energier har vært en del av min reise til mer lys og transformasjon i mitt eget liv og har gjort at jeg er der jeg er nå, hvor jeg opplever at livet mitt blir mer og mer magisk.

Energiene bare legger seg foran meg og tilrettelegger livet mitt på en god måte!

- Anne-Mette Røsting, energywell999

Placeholder Image
Mitt navn er Anne-Mette Røsting, og jeg brenner for å guide empater til å finne sin livsoppgave, slik at de kan oppleve ro, trygghet og tillit til hvem de er og hva de er her for å gjøre, og kan tre inn i rollen som fremtidsleder av seg selv og andre.
Jeg tror og vet at i en verden som er i drastisk endring vil det være empatene som vil måtte steppe opp som ledere. 
Min livsoppgave er å ekspandere og “vekke” empater til å ta i bruk sin kraft og tre inn i sin rolle som leder. 
Jeg er en IGANGSETTER, en som har ekstraordinære evner til å få mennesker i gang. Jeg hjelper deg som trenger “dyttet” du har ventet på for å begynne å gå veien videre - fremover.
Powered by Kajabi