ER DU KLAR FOR Å TA NESTE SKRITT….? – om energiene nå.

Jeg har en tanke om at mange av dere som følger det jeg legger ut er empater. – en som lett kan kjenne andres følelser og som strever med å finne ut hva som er ditt og hva som er andres. Du er en person med godt utviklet intuisjon og som ofte strever med å si ja eller nei på rett sted til rett tid. Dette er kun en kort versjon. Tiden vi er i nå er tiden hvor empatene skal ta lederskap og vise vei til en ny fremtid for menneskeheten. Fordi empatene er gode på å beslutte til det beste for alle selv om de også gjerne setter andre foran seg selv.

VÅKN OPP!

Vi lever gjennom en tid som jeg velger å kalle ”Den store OPPVÅKNINGEN.” En tid for store energiskift for oss alle også på individuelt plan. Stillheten gjennom ”lock down”-tiden har brakt den samme muligheten til alle. En tid for refleksjon og gjennomgang av eget liv. Mange har stilt de store...

Les mer...

Er du klar for “varetelling”………?

Det er verdifulle energidager for å gjøre opp status og bli mer objektiv. Se på hva som pågår i livet ditt, for nå blir du mer enn noen gang dyttet i riktig retning for deg.

OVERGI DEG I TILLIT
Bli ferdig, lukk døren og overgi deg i tillit til den store intelligensen. Det som ikke er renset ut får sin avsluttende mulighet disse dagene. Og tenk over at det er ikke sikkert at det pågår dårlige ting i livet ditt nødvendigvis, det handler like mye om å se ting i livet akkurat som de er, et resultat av våre tidligere aktiviteter til det verre eller for det bedre. 
Likevel fortsett å gå!

Til tross for “varetellingen” som gir oss muligheten til å avslutte, vil alt bli et resultat av din innsats. DET DU SENDER UT FÅR DU TILBAKE.

Det som er undertrykt vil nå få lys på seg for healing.
Stikkordet er vaner og avhengigheter fra...

Les mer...

2020 OG DIN STORE DRØM……

Vi lever i en fin tid på jorden; tiden for virkelig oppvåkning. Energimessig er du og vi blitt testet på om du er klar for høyere frekvenser og vibrasjoner gjennom hele 2019. Broåret. Første del av 2019 var intenst og utfordrende, så skjedde det et stort og verdifullt skifte i midten av Juni i år, og der vi er nå er vi på vei ut av ”testing time” og over i handling på sjelsarbeidet du er her på jorden for, som du også kanskje ser og føler klarere enn noen gang før.

Første halvdel av 2020 handler om enda større klarhet gjennom å starte å handle på drømmene dine, hvor vi siste halvdel av 2020 er gjennom til alt vi har forberedt oss på de siste 10 årene, og de siste 4 til 5 årene har vært spesielt intense. Går du tilbake i bloggene vil du se at jeg har skrevet dypere om skiftene vi har gått gjennom, og...

Les mer...
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.